Certificaten


Bekijk hier onze behaalde certificaten.

 • BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials

  BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials

  Kwaliteit is voor Beyaert Printing veel meer dan slechts een woord; het is onze hoogste prioriteit. Dit streven stelt ons in staat om verpakkingen te leveren die voldoen aan de meest rigoureuze normen.

  We zijn er trots op dat we al meerdere jaren het BRCGS-certificaat voor verpakkingsmaterialen behalen. Hiermee bewijzen we dat onze voedselveiligheids- en kwaliteitsbeheerssystemen voldoen aan de strengste normen. Hoewel naleving van de BRCGS-norm niet verplicht is, stellen we onszelf graag de hoogst mogelijke eisen. Dit certificaat is voor zowel Beyaert Printing als onze klanten een belangrijk keurmerk en biedt aanzienlijke meerwaarde.

  Het certificaat is geldig voor het volgende toepassingsgebied: offset en digitaal drukken, snijden, vouwen en lijmen van verpakkingen van karton en FSC-papier. Substraat: papier, massief karton, golfkarton. Uitbestede processen: vensteren in kartonnen dozen en aanbrengen van plastic folie.

  Waarom zou u opteren voor een leverancier met een BRCGS-certificering?
  Bedrijven met een BRCGS-certificaat bieden aanzienlijk meer zekerheid met betrekking tot traceerbaarheid, voedselveiligheid en kwaliteit. Een BRCGS-certificering geeft aan dat deze zaken uiterst serieus worden genomen en doeltreffend worden geïntegreerd in het bedrijfsproces. Met een leverancier met een BRCGS-certificaat kiest u dan ook met volle overtuiging voor kwaliteit en veiligheid, zowel voor uzelf als voor uw consumenten.
  Certificaat downloaden
 • FSC®-certificaat

  FSC®-certificaat

  Elk FSC®-label staat voor duurzame productie waarbij het bos en de mensen op de eerste plaats komen. Toon uw inzet voor verantwoorde bosbouw door FSC®-gecertificeerd te worden.

  Certificaat downloaden

Ontdek ons machinepark

Bij Beyaert Printing werken we met een uiterst geavanceerd machinepark.