Agfa Jeti Tauro H3300 LED
Nieuws

Agfa Jeti Tauro H3300 LED

Tijd om de spotlights eens op onze meest recente investering te richten: onze Agfa Jeti Tauro H3300 LED. Met deze veelzijdige en uiterst kwalitatieve printer gaan we voor het beste resultaat.

De Jeti Tauro H3300 UHS LED is Agfa’s nieuwste vlaggenschip voor de sign & display-markt. Deze UV LED-inkjetprinter bedrukt media tot 3,3 m breed in vier of zes kleuren aan een snelheid tot 600 m²/u. Zoals de andere modellen in de familie combineert de machine toonaangevende drukkwaliteit met een grote veelzijdigheid, extreme productiviteit en geavanceerde automatisering, maar is ze nog steviger en tot 30% sneller. Als een echte hybride kan ze moeiteloos zowel borden en vellen als flexibele materialen aan.

  • Stevige hybride UV LED-printer met doorgedreven automatisering voor 24/7-productie
  • Zeer geschikt voor golfkarton en verpakkingen
  • Met Agfa’s bekende beeldkwaliteit en lage inktverbruik

Dankzij de verlengde vacuümzones en mediageleiders is de nieuwe machine ook goed geschikt voor het bedrukken van golfkarton voor verpakkingen of displays. Dat stelt sign & display-drukkerijen in staat hun aanbod uit te breiden en nog volledigere oplossingen aan te leveren voor de marketingcampagnes van hun klanten.

179880444 297350745281728 425504598738029774 n

De master roll-to-roll-configuratie kan zowel één rol als twee rollen tegelijk bedrukken, en kan uitgerust worden met een optionele camera om block-out-media gelijktijdig accuraat aan beide zijden te bedrukken.

“De Jeti Tauro-familie stond al synoniem voor een hoge productiviteit en doorgedreven automatisering, maar met de Jeti Tauro H3300 UHS LED hebben we de lat nog wat hoger gelegd,” zegt Reinhilde Alaert, Product Manager Sign & Display Agfa.

Wenst u drukwerk op maat?

Beyaert Printing beheerst alle toepassingen van offset drukwerk en werkt af volgens uw wensen